Contact

Er zijn veel verschillende ontwerpen van as sieraden en afhankelijk van wat uw voorkeur is kan de as aan de buitenwereld worden getoond of juist vanbinnen verborgen gehouden worden. Er zijn geen grenzen als het gaat om uw beslissing over het uiterlijk van uw sieraad, en over uit welke materialen ze gemaakt moet zijn. As sieraden zijn eigenlijk identiek aan andere sieraden, echter zij hebben een extra kenmerk en dat is het kleine compartiment waarin u een klein beetje as kunt opslaan. U kunt het sieraad verder zo discreet dragen als u wilt, of juist pronken met het feit dat u de as van uw dierbare om uw nek draagt.

De crematie hangers en as kettingen die via deze site verkrijgbaar zijn zien er prachtig uit en kunnen zo uitgebreid of juist zo subtiel mogelijk gekocht worden. U kunt kiezen voor edelstenen, felle kleuren en zelfs een Swarovski as ketting. Er zijn dus geen regels als het gaat om de keuze van uw crematie hanger, als ze maar uniek zijn en bij u passen. Het as sieraad wordt steeds populairder en kan u helpen bij het accepteren van het verlies van uw overleden dierbaren. In een zeer traumatische tijd, is dit een ideale manier om ze dicht bij u te dragen.

Alleszins hebben wij geprobeerd om u via deze site alle benodigde informatie te verschaffen over het aankopen van een as sieraad. Indien u echter nog vragen heeft, aarzelt u dan niet onderstaand contact formulier in te vullen, of contact op te nemen met onze klantenservice.