Moderne As Ketting

Wat verstaat men eigenlijk onder moderne sieraden, en met name de moderne as ketting? Dit is een vraag die u zich misschien stelt bij het zien van de sectie moderne as kettingen op onze site. In de beroepsgroep van juweliers zal men op deze vraag een antwoord hebben, maar in de meeste landen zal het grote publiek hier echter moeilijkheden mee hebben. De term modern wordt soms als te simplistisch gezien. Hedendaagse sieraden zijn eigenlijk de nakomelingen van het meer ambachtelijk beoefenen van de juwelen kunst wat zijn oorsprong heeft in de middeleeuwse werkplaatsen. Deze definitie onderstreept de noties van individualiteit en vakmanschap. De meeste juweliers zijn het er mee eens dat moderne juwelen te snel evolueren op een kruispunt tussen ambacht, design en kunst en op dit moment een soort van identiteits crisis meemaken. Hoewel het ontbreken van een gevestigde definitie heeft bijgedragen aan een zeer rijk aanbod van moderne sieraden, lijkt het erop dat deze diversiteit in de weg staat voor een meer samenhangend front wat staat voor een leven na Cartier, Pomellato en Tiffany’s.

De moderne as ketting is een hedendaags sieraad wat allerlei vormen kan aannemen. Dit kan een zilver as ketting of een gouden as ketting zijn, een Swarovski as ketting of kralen sieraden, of zelfs etnische sieraden. Over het algemeen zijn alle as kettingen en overige as sieraden die wij aanbieden, moderne sieraden.

Indien u voor uzelf een moderne as ketting wil kopen, dan is er via onze site een groot aanbod te bezichtigen. Elk object heeft zijn eigen unieke uiterlijk en betekenis. Het is vooral de eigentijdse sfeer die u zal aantrekken tot een moderne as ketting. Als u het juiste stuk kiest, dan zal iedereen denken dat het speciaal voor u gemaakt is. Echter, als u een moderne as ketting laat ontwerpen en vervaardigen, dan betaald u daar ook voor. Via onze site vindt u echter de meest unieke moderne as kettingen, waarvan er maar enkele exemplaren bestaan, voor een veel lagere prijs. U riskeert zeker niet dat iemand anders dezelfde moderne as ketting zal dragen. Echter, indien u een tweede of derde exemplaar wil aankopen voor een familielid, dan is dit wel mogelijk.

De term moderne as ketting refereert niet alleen naar moderne sieraden. Zelfs als de stukken jaren geleden al gemaakt zijn, dan kunnen ze nog steeds eigentijds zijn. Het heeft allemaal te maken wat er op dat moment in de mode is, en wat er op dat moment wenselijk is. De meeste trends komen binnen een tiental jaren weer helemaal terug. Dit geldt niet alleen voor de fashion industrie, maar juist ook voor de sieraden branche.

Slavenarmbanden zijn bijvoorbeeld weer helemaal terug van weggeweest. Een paar jaar terug waren grote ringvormige oorbellen erg in de mode, terwijl deze nu nauwelijks verkocht en gedragen worden. Desalniettemin is het te garanderen dat ze over enkele jaren juist weer erg ‘fashionable’ gaan zijn. Hopelijk heeft u uw exemplaren tegen die tijd nog niet weggegooid. De moderne as ketting die te koop is via onze site zal echter nooit uit de mode raken door dat ze niet aan speciale fashion trends mee doet.

Een moderne as ketting past bij uw persoonlijke stijl, en zorgt voor een eigentijdse en stijlvolle look. Als u niet zeker weet wat bij u past dan is het het beste om eerst na te gaan welk materiaal uw voorkeur geniet. Meestal is dit de keuze tussen zilver of goud, die vaak al lang geleden gemaakt is. Kijkt u maar eens in uw sieradendoos en de kleur die overheerst is de kleur die u het beste ook kunt kiezen voor uw moderne as ketting. Op deze manier kunt u de moderne as ketting ook altijd combineren met uw andere sieraden.
Het beste advies wat wij u kunnen geven als u op zoek bent naar een hedendaagse of moderne as ketting, dan is het dat u het beste kunt gaan voor strakke lijnen en een simpel design. Als u kiest voor ‘over the top’ en sterk gedecoreerde creaties, dan riskeert u daar op een gegeven moment op uitgekeken te raken. Als u weet wat u wilt, en weet wat bij u past, dan kunt u bijna geen foute keuze meer maken.

Als u op zoek bent naar een bepaald soort moderne as ketting en u kunt deze niet vinden via onze site, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u altijd proberen te helpen op alle mogelijke manieren.

De moderne as ketting is het meest verkochte product uit onze as sieraden collectie omdat dit een prachtige manier is om uw geliefde of dierbare te eren. Het verlies van een belangrijke persoon uit uw leven is heel erg moeilijk te accepteren, en het gevoel dat u nu voor altijd zonder deze persoon moet doorgaan kan gek makend zijn. Het idee dat u door een as ketting kopen een klein beetje dichter bij de persoon waar u zoveel van houdt kunt zijn, is een kleine stap. Het is een klein stapje op de enorm lange weg van rouw naar heling, maar wel een hele belangrijke. De moderne as ketting heeft een prachtig design en is echt een object waar u van gaat houden. Binnen in de moderne as ketting bewaart u een klein beetje as, en dit zorgt ervoor dat u uw geliefde of dierbare voor de rest van uw leven altijd dicht bij uw hart kunt bewaren.

Als u liever een exemplaar kiest wat er antiek uitziet, dan kunt u ook kiezen voor de zilveren variant van de moderne as ketting en deze langzaam donker van kleur laten worden. Al met al is het aan u of u de ketting onder of boven uw kleren wilt dragen. Voor sommige mensen is het te moeilijk om telkens geconfronteerd te worden met vragen over uw sieraad, en voor deze mensen is de kleine as cilinder ketting een mooie oplossing. Dit juweel is klein in omvang, en kan daarom heel gemakkelijk onder uw kleren verstopt worden. Dit wil zeker niet zeggen dat u zich schaamt voor het dragen van een as sieraad, maar enkel dat u er nog niet aan toe bent om er vaak over te praten.