Overige As Sieraden

Op deze site hebben wij het al over verschillende soorten as juwelen gehad, zoals in het bijzonder de as ketting, maar in dit stukje willen we in gaan op de overige as sieraden die via onze site verkrijgbaar zijn.

Van de overige as sieraden is de crematie ring bijvoorbeeld we het meest innovatieve sieraad. Dit kan een decoratieve of eenvoudige ring zijn waarmee u het leven eert van een bepaalde persoon. Een klein vakje zorgt voor een mini as bewaarplaats. Het speciale van een ring is dat deze zeer gemakkelijk op dagelijkse basis gedragen kan worden.
Overige as sieraden, net zoals de as ketting, zorgen voor de eeuwige aanwezigheid van uw dierbaren. Ook al is de dood tussenbeide gekomen en heeft u helaas afscheid moeten nemen, dankzij de overige as sieraden kunt u een kleine hoeveelheid as van de gecremeerde resten van uw geliefde of dierbare bij u houden.

Naast as kunt u in onze overige as sieraden natuurlijk ook wat gedroogde bloemen of een haar lok van uw geliefde of dierbare bewaren. Een alternatief is om uw sieraad leeg te houden, en het denkbeeldig te vullen met al uw herinneringen. U kunt dan voor een van onze overige as sieraden kiezen, maar beslissen om deze niet te vullen met as. Een keuze zoals deze wordt meestal gemaakt door mensen die het niet prettig vinden om de as bij zich te dragen. Ook al zijn overige as sieraden met as voor sommigen van enorm belang, voor anderen is het meer het eerbetoon wat zij zoeken. Dat is dus een voordeel van de overige as sieraden, u kunt deze kopen in plaats van of naast een urn, en dit zien als een manier om uw overleden dierbare te eren. Als u iets speciaals wilt voor de persoon die zoveel voor u heeft betekend, dan is een klein sieraad wat van zichzelf al onvervangbaar en tijdloos is, een mooie keuze. Natuurlijk wilt u niet alleen verder leven, maar helaas is het leven nu eenmaal oneerlijk en gebeuren er dingen die niemand heeft verdiend. Het moeilijk is om door te gaan op het moment dat u het helemaal niet meer ziet zitten. Echter, het is het moment dat u denkt niet meer te kunnen, dat u zich realiseert dat u het wel kan. Dit is een vertaling van een zin uit een prachtig lied wat ‘the power of love’ heet en wat laat zien hoe krachtig liefde wel niet is. Liefde kan bergen verzetten en daarom heeft u iets nodig wat u helpt om verder te gaan nadat de liefde van uw leven is weggerukt van uw zijde. De overige as sieraden collectie die u via onze site kunt bekijken biedt een enorme keuze uit alle moderne as kettingen die u zich maar kunt voorstellen.

Naast de as ring die hierboven is vernoemd, bestaan er natuurlijk meer soorten van overige as sieraden bij ons. Denkt u maar aan de as armband, de as sleutelhanger en de as oorbellen bijvoorbeeld. Deze eerst is een erg populair object uit onze overige as sieraden collectie. Een reden hiervoor is dat hier zeer discreet een as hanger aan toegevoegd kan worden. Bij een as ketting is dit toch opvallender. De as armband is beschikbaar in alle materialen en kleuren en bestaat zelfs in een uitvoering van mooie gekleurde glas kralen. De as oorbellen zijn iets minder uitgebreid aanwezig in onze overige as sieraden collectie, echter de exemplaren die wij aanbieden zijn wel heel populair. Er bestaan ofwel hang oorbellen waar een kleine container met as aan uw oren gehangen kan worden, of een knopje wat eigenlijk een mini urn is in de vorm van een ronde bal waar ook as in bewaard kan worden. Bij een oorbel verwacht eigenlijk niemand dat er as in zit, en daarom is dit een zeer discrete optie. Meestal wordt voor deze oorbellen gekozen als u niet van plan bent om het sieraad dagelijks te dragen, slechts voor bijzondere gelegenheden. In ons overige as sieraden aanbod zitten ook sleutelhangers, wat u natuurlijk eigenlijk niet verwacht als overig as sieraad. Wij zijn ons er natuurlijk van bewust dat een sleutelhanger eigenlijk geen sieraad is, maar hebben gemerkt dat er toch veel vraag naar is. De sleutelhangers wordt in dit geval niet echt gebruikt om huis of auto sleutels aan te hangen, maar meer als een object wat in de broekzak gedragen kan worden. De overige as sieraden zijn hier eigenlijk te klein voor, en de sleutelhanger heeft een betere maat hiervoor. Het kan zijn dat er momenteel geen voorbeelden op onze site te vinden zijn, maar wacht u dan enkele dagen of weken want wij krijgen altijd nieuwe overige as sieraden binnen op regelmatige basis.

Alleszins hopen wij met ons aanbod van as kettingen en overige as sieraden te voldoen aan uw verwachtingen. Door de informatie op deze site hopen wij u een beter beeld te hebben kunnen geven van alles wat met as sieraden te maken heeft. Er zijn vele aspecten die al gauw over het hoofd worden gezien, of waar men zich niet bewust van is bij het kiezen van een as sieraad. De meeste mensen kiezen voor een as ketting, maar wij willen u ook zeker de overige as sieraden introduceren om dat deze origineel zijn en ook erg goed bij uw voorkeur zouden kunnen passen. Wij weten dat u niet voor een gemakkelijk keuze staat en dat er veel verdriet gepaard gaat met het verlies van een dierbare. Op het moment dat u heeft besloten dat een as ketting kopen of één van onze overige as sieraden het beste bij uw behoeften past, staat u nog een moeilijke keuze te wachten. Wij zijn trots op het feit dat we een dergelijk ruim aanbod aan overige as sieraden hebben, maar zijn ons ter degen bewust dat dit uw keuze ook nog eens een stuk lastiger zal maken. In elk geval bent u hier aan het juiste adres om uw zoektocht naar een overig as sieraad succesvol af te kunnen sluiten. De ruime keuze aan stijlen en materialen zorgen ervoor dat er voor iedereen een passend sieraad te vinden is.