Swarovski As Ketting

Swarovski is één van de meest erkende en bekende kristal merken in de wereld. De kristallen zijn wereldwijd beroemd om hun precieze ontwerpen, helderheid en schittering. De kristallen zijn verwerkt in alle denkbare soorten glas sculpturen, miniaturen en sieraden, waaronder kettingen en hangers, oorbellen, ringen, stick on tatoeages en tiara’s. Tevens is er sinds kort zelfs een Swarovski as ketting in de collectie. Bovendien, vindt u Swarovski kristallen ook terug in fashion en interieur zoals woondecoraties en kroonluchters.

De Swarovski as ketting wordt gefabriceerd in de gemeente Feldmeilen in Zwitserland. Het bedrijf werd opgericht in 1895 als kristal snij fabriek in Wattens, Oostenrijk. De oprichter, de in Tsjechië geboren Daniel Swarovski, die in 1892 de eerste automatische snijmachine uitvond, gebruikte de lokale hydro-elektrische energie in Wattens om zijn fabriek de intensieve energie die nodig was voor zijn gepatenteerde processen te leveren. De kenmerken van de kristallen zoals u die op uw Swarovski as ketting terug vindt zijn ongeëvenaard in stijl en inhoud. Niet alleen is de snit altijd te onderscheiden, maar de verschillende kleuren en vormen bestrijken een enorm breed spectrum. De briljante schittering van uw Swarovski as ketting is te danken aan de glas samenstelling. Hierbij zijn nog speciale metallic coatings gebruikt op een aantal van de kristallen zodat deze het licht breken en daarbij een spectrum aan regenboog kleuren creëren. Swarovski staat bekend om het produceren van de hoogste kwaliteit kristal in de industrie. Als u een Swarovski as ketting kopen wil, dan maakt u in ieder geval geen vergissing. Tot 1988 gebruikte het bedrijf de edelweiss bloem als logo, maar toen werd dit vervangen door de nu zo bekende witte zwaan. Ook op uw Swarovski as ketting en doosje zult u dit logo terugvinden.

In het kort is Swarovski dus een bedrijf dat bekend staat om zijn geweldige kristal in de vorm van beeldjes, sieraden, mode en interieur versieringen. Veel mensen denken dat de Swarovski as ketting en alle overige as sieraden als ook de gewone sieraden en glas sculpturen en miniaturen vervaardigd zijn van een in de natuur voorkomend kristal, zoals berg kristal. Echter, het Swarovski kristal is geen natuurlijk kristal. Het is namelijk door de mens gemaakt in de fabriek in Wattens met behulp van elementaire formules die geperfectioneerd zijn door Daniel Swarovski en zijn drie zonen.

De Swarovski as ketting is duurder dan een exemplaar van glas. De reden hiervoor is de kwaliteit. Het kristal bevat een hogere dichtheid en puurheid, wat afhankelijk is van de productiemethode en de verwerking van de grondstof. Beide factoren spelen een belangrijke rol bij het verkrijgen van de glans van de Swarovski as ketting. Als gevolg hiervan is de waarde sterk vergroot. Een Swarovski as ketting onderscheidt zich dus van een ander merk of een imitatie door de superieure kwaliteit van het slijpen en polijsten. Het is uiteindelijk de combinatie van de fijne kristallen en het precisie snijden wat de Swarovski naam beroemd heeft gemaakt. De naam staat voor een familiebedrijf met meet dan twintig duizend werknemers en met een aanwezigheid in meer dan honderd en twintig landen. Voor uw Swarovski as ketting wilt u natuurlijk de allerbeste kwaliteit van het kristal.

Het succes van het bedrijf dat de Swarovski as ketting voor ons heeft ontwikkeld is direct gerelateerd aan het feit dat de vierde en vijfde generatie nog steeds de principes van Daniel Swarovski doorvoeren, namelijk: excellentie in het productie proces en de eind kwaliteit van het product; constante innovatie; het verlangen om producten van grote schoonheid te blijven creëren; en de naleving van zinvolle humanistische waarden in de betrekkingen met medewerkers, zakelijke partners, de gemeenschap en het milieu. Al deze aspecten maken de Swarovski as ketting zo speciaal en zo’n perfecte keuze om uw dierbare mee te eren, naast het feit dat het product ook nog eens ontzettend mooi is.
Swarovski is altijd bezig met intensief trendonderzoek zodat de producten van het bedrijf altijd alles wat nieuw, briljant en mooi is weerspiegelen. Zodoende heeft men ook gerealiseerd dat er een behoefte was voor een Swarovski as ketting, nadat de gouden as ketting en de zilver as ketting zo enorm in populariteit gestegen zijn in de afgelopen twee decennia.

De Swarovski as ketting is dus een uiterst uniek exemplaar wat vooral door zijn enorme schoonheid zal opvallen. Dit prachtige eerbetoon aan uw geliefde of dierbare zal nooit in glans vervagen of in kwaliteit achter uit gaan. Door de vele kleur schakeringen die beschikbaar zijn kunt u kiezen voor de kleur die het meeste bij u past. Indien u kiest voor een transparante Swarovski as ketting, dan kunt u deze gemakkelijk met al uw andere juwelen combineren. Tevens past de transparante, mooi glanzende steen bij al uw kledij. De Swarovski as ketting bevat een klein hangertje waar u de as van de overledene in kunt bewaren.

Uiteindelijk is de keuze voor een Swarovski as ketting een keuze voor duurzaamheid en kwaliteit. Door de internationale garantie bent u verzekerd van een perfect product dat aan alle kwaliteits eisen voldoet. Als u een liefhebber van Swarovski kristallen bent, en misschien al enkele andere sieraden of miniaturen in uw bezit heeft, dan is de Swarovski as ketting een perfecte aanvulling op uw collectie. Het is ook een erg mooi product om cadeau te geven of cadeau te krijgen.

Kristal heeft altijd symbool gestaan voor zuiverheid, onschuld en maagdelijkheid. In de tijd van Shakespeare werd kristal gezien als de belichaming van het leven. Vandaag de dag blijft kristal symbool staan voor dezelfde begrippen als honderden jaren geleden. We waarderen kristal nog steeds enorm, net als de koningen en adel van vroeger. Het is daarom zo bijzonder om voor een Swarovski as ketting te kiezen. Kristal is meer dan glas en dat zal altijd zo blijven. Het heeft veel vertegenwoordigd voor de mensen door de eeuwen heen, en het is zonder twijfel dat kristal ook in de toekomst een prachtig en gewaardeerd element zal blijven. U eert uw dierbare met een ketting van Swarovski kristal, en u bent tevens verzekert dat deze nog tientallen of zelfs honderden haren haar prachtige kwaliteit en tegenwoordigheid zal behouden.